luni, 17 ianuarie 2011

Concert Tunderground la Timisoara, la Club Daos by Du Boar Culture

Dragi toti cititori ai blogului meu,

Va recomand cu caldura urmatorul eveniment:
(Ps: si Acridutzu si-a varat coada un pic pe acolo)







Concert Tündérground în premieră în vestul ţării, la Timişoara la Club Daos

Club Daos din Timişoara în colaborare cu Du Boar Culture şi Asociaţia 4 Fun are plăcerea de a vă prezenta pentru prima dată în vestul ţării la Timişoara, una din cele mai originale apariţii de pe scena muzicală românească din ultimii ani, trupa Tündérground din Miercurea Ciuc, Vineri, 21 Ianurie 2011, incepând cu orele 21:00.

Trupa şi-a stabilit formula actuală îmbogăţită cu un violonist şi chitarist în primăvara anului 2005. Au început să se facă cunoscuţi sub numele de Tündérground, concertând în oraşe din Ungaria, cât şi în ţară.
Noutatea pe care a adus-o trupa pe piaţa muzicală din România este varietatea instrumentelor folosite. Muzica lor instumentală, cântată la flaut, drâmbă, chitară electrică şi acustică, vioară electrică, tobe şi chitară bas, are o sonoritate aparte. Putem găsi mărci distinctive din toate stilurile şi concepţiile muzicale prezente pe piaţă, începând de la muzica populară, la space-, jazz-, art-rock, până la drum’n’base şi nu numai. De asemenea concertele sunt însoţite de proiecţii video care transformă recitalurile în delicii audiovizuale.
Trupa şi-a lansat primul album, Mirtill, în anul 2007, până atunci nu putându-i asculta doar în concerte.
Majoritatea concertelor Tündérground au loc în cadrul festivalurilor şi în cluburi. Primul album redă de fapt concertul lor de la Festivalul SZIN din oraşul Szeged unde au fost invitaţi trei ani consecutiv. Pe lângă aceste apariţii, Tündérground a putut fi văzut la o serie de alte evenimente precum Festivalul Peninsula, cel de la Tuşnad sau Festivalul Stuffstock, zilele orasului Sfântu-Gheorghe, la Festivalul Hegyalja în Tokaj, Valea Artelor din Öcs, Festivalul Balaton, Sziget- Open stage, TIFF, etc.
Membrii trupei:

Bene Zoltán - clape,
Boldizsár Szabolcs - flaut, clape,
Hompoth Arthur-Norbert - baterie, instrumente de percuţie,
Kelemen István-Csaba - vioară electrică, drâmbă,
Szakál Attila - chitară bass,
Szász István - chitară electrică.
Bányász Bertalan - proiecţii video

Mai multe date despre trupa puteti afla de pe site:

http://tunderground.ro
http://www.myspace.com/tunderground

Va multumim si va astepta cu drag!

Un eveniment sustinut de Festivalul Plai!

O stire buna si folositoare cultural,
by Acridutzu
Ps: Si venitzi, in numar mare trust me nu o sa va para rau!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu